Hej! Jag heter Renée Rudebrant. Jag är textil formgivare, konstnär och rektor för Sätergläntan. Jag driver även olika projekt varav ett heter Sjysta Sjalar och ett annat heter Crafts24. I mitt konstnärliga arbete har jag jobbat mycket i större format. Men när jag varit ute och rest så har jag ofta saknat möjligheten att skapa. Det var så jag började brodera. En broderipåse med lite tillbehör kan man ha med sig överallt. På flyget, tåget och i bilen. När man får sitta och vänta i väntsalar eller inför möten kan det vara skönt att ta fram sin broderipåse och fortsätta att brodera. Kärleken till broderi är grunden för den här bloggen. Välkommen att följa den.

 


 

 

 

Visa alla blogginlägg

Visar inlägg från Maj 2015

SNÖ i maj

När man har arbetat med att få alla saker på plats, går luften ur en lite. Då brukar jag sätta mig i ateljen lyssna på radion och titta lite på alla projekt som jag inte är rikitgt färdig med ännu. Ska jag ta itu med det eller inte är frågan? Här är några bilder från mitt projekt SNÖ. Kanske inte det man tänker på just nu... Men jag hade tagit några bilder när det var som mest snö utanför huset. Sen tecknade jag med…

Ny webbutik - Ny bok - Ny blog

Här är min nya webbutik Crafts24.se. Här kan du köpa min bok Grafiska Korsstygn och mina broderisatser. På blogen vill jag berätta mer om tankarna bakom mina olika broderiprojekt. Hur en tanke börjar och vart det sen utmynnar i för form av broderi Jag hoppas att du ska bli inspirerad och vill följa mina broderitankar.