Hej! Jag heter Renée Rudebrant. Jag är textil formgivare, konstnär och rektor för Sätergläntan. Jag driver även olika projekt varav ett heter Sjysta Sjalar och ett annat heter Crafts24. I mitt konstnärliga arbete har jag jobbat mycket i större format. Men när jag varit ute och rest så har jag ofta saknat möjligheten att skapa. Det var så jag började brodera. En broderipåse med lite tillbehör kan man ha med sig överallt. På flyget, tåget och i bilen. När man får sitta och vänta i väntsalar eller inför möten kan det vara skönt att ta fram sin broderipåse och fortsätta att brodera. Kärleken till broderi är grunden för den här bloggen. Välkommen att följa den.

 


 

 

 

Visa alla blogginlägg

Visar inlägg från November 2015

Sjysta sjalar till jul

På hemsidan finns det ett antal sjalar i en viss färgställning. Idéen med Sjysta sjalar bygger på att man stickar utifrån det garn man han har tillgängligt. Skulle det finnas intresse att köpa i en annan färgställningen kan ni kontakta mig så ser jag vad som finns i lager.

SOMMARPROJEKT DEL 2

Mina projekt tar tid. I somras började jag på mitt projekt "Allt som blir över". Det bygger på alla tygbitar eller papper som blir över och som jag inte slänger bort när jag har hållit på med andra konstprojket. I detta fall var det en hög med vita tyglappar som blev över sen jag monterade mitt verk "DOT:s" Papper brukar jag måla och skrynkla, så att det blir mjukt. Sen broderar jag varianter av förstygn, efterstygn och langett. Det ska bli ett…