Hej!

Jag är Renée Rudebrant och jag är den som driver Crafts 24. 

Resan hit har inte varit spikrak:

Redan i tidiga år ville jag bli konstnär och formgivare. Textil lockade mest. Textil har många unika egenskaper. Från skiss eller tanke tar det en viss tid tills konstverket eller produkten blir färdig och det är just detta att det finns en viss tidsaxel som jag tycker om i skapandet.

Från början vävde jag bildvävar men tyckte att jag ofta var låst att inte kunna skapa när jag var ute på resor. Då började jag brodera. En broderipåse med ett antal tillbehör kan man ha med sig överallt. På flyget, på tåget, ibland i bilen. När man får sitta och vänta i väntsalar eller inför möten kan det vara skönt att ta fram sin broderipåse
och fortsätta att brodera.

Mitt uttryck har blivit de abstrakta geometriska formerna som kan kombineras i formen och i förhållande till varandra. Mitt färgval är stramt och mer åt det sobra hållet än för mycket färg och spretiga figurer.

Jag har alltid varit i en mer eller mindre skapande fas. Ser möjligheter och triggas i gång när jag ser grafiska mönster över hela världen.

Som skapande person har man ofta väldigt mycket huvudet och får många idéer. Det var så min idé började om att göra en hemsida kring mina broderimönster. Samt att jag tycker att många av de mönster som finns idag inte är så snygga. 

 

 

Med Crafts 24 vill jag ge dig:

- Enkla grafiska mönster som jag själv tycker om.

- Snygga och funktionella slutprodukter, som du kan ha glädje av många år.

- Högkvalitativa material, som underlag för broderier och tråd. 

När man lägger ner så mycket arbete på ett arbete ska man också värdera det material och redskap som man använder.

 

Unna dig tiden för ett broderi! Och välkommen att följa med på Crafts24, på min blogg och på Facebook.